Darmožráči z GLOBSECu

Nedávno sa ku mne dostala informácia, ktorá ma doslova rozzúrila. Prvú verziu tohoto článku som po niekoľkých dňoch upokojovania sa prepísala, aby sa článok vôbec dal zverejniť.

Podľa blogu Artura Bekmatova sa mal štát spolupodielať na rozpočte konferencie mimovládky GLOBSEC sumou až 700 000 eur! Think-tank GLOBSEC usporiadáva konferencie každoročne, aby sa tlčhubovia z celého sveta mohli popretŕčať pred kamerami, poonanovať nad NATOm a nad ruskou hrozbou a dosýta sa nažrať chlebíčkov za peniaze slovenských daňových poplatníkov.

Boli tam aj naše „esá“

Za Slovensko sa mali GLOBSECu zúčastniť takí slovutní „spíkri“ ako napríklad podvodnícky úžerník Andrej Kiska, ktorý možno čoskoro skončí v base, neschopný primátor Bratislavy Matúš Vallo, fešáčisko Daniel Milo, bojovník proti konšpiráciám a dezinformáciám, óhóóó – zastavme sa pri tomto indivíduu – zaujímalo by ma, či Danielovi Milovi prekáža napr. dezinformačná kampaň americkej armády, keď táto potrebuje zvrhnúť nejaký demokraticky zvolený režim niekde vo svete… Podľa Mila je všeslovanská vzájomnosť mýtus. Podľa mňa je mýtusom Danielova Milova odbornosť. Medzi prednášajúcimi bol vraj aj náš starý známy Miki alias Mikuláš Dzurinda alias srbský mäsiar, ktorý americkej armáde povolil prelety bombardérov na bombardovanie bratského srbského národa. Ešte spomeniem Miroslava Lajčáka, ministra zahraničia v rezignácii, slovutného karieristu, ktorého ja považujem za škodnú pre slovanskú vec. Vskutku „esá“ na pohľadanie! Avšak, pozor! Na jednej prednáške som videla aj Petra Osuského – to je ten poslanec, ktorý fackoval Vaského a ktorý vykonáva fašistickú prax – napríklad hlasovaním za pokutovanie žobrákov. Osuský sa predstavil po anglicky ako Pítr Osuský, on už teda nie je Peter Osuský. Poangličtil si meno, aby sa klzkejšie vtisol niekomu do zadnej časti tela. O Kiskovi a Čaputovej sa vyjadril ako o dobrých prezidentoch – o Čaputovej to povedal, hoci nikto nemôže vedieť, aká naozaj bude. Čaputka je jednoznačne klonom GLOBSECu, splodená a oddojčená na treťosektorových peniazoch. Rozmýšľam, ktorými z týchto ľudí pohŕdam najviac, a do finále sa dostávajú Andrej Kiska s Petrom Osuským, prezliekačom kabátov. Obaja majú zatemnené mozgy. Kiska nemal problém, obrazne povedané, odrať ľudí na kožu, aby sa obohatil. Osuského vnútro je zhnité a odporné svojou namyslenosťou a povýšeneckosťou. Z týchto dvoch teda rebríček vyhráva – moment prekvapenia – podvodníčka Zuzana Čaputová :) – ňou pohŕdam momentálne najviac, ale o jej zhnitom vnútre niekedy inokedy.

Státisíce na chlebíčky a prázdne reči

Kým na Slovensku každoročne umierajú tisíce slovenských pacientov na vyliečiteľné choroby, kým bezmocní a zúfalí slovenskí bezdomovci mrznú v uliciach, kým zbedačení a chorľaví slovenskí žobráci hladujú a smrdia od vlastných šťaniek a sračiek, kým zadĺžení Slováci zo zúfalstva skáču pod vlaky, aby v rýchlej smrti našli vyslobodenie z kiskoidnej oligarchistickej úžery, niektorí naši mimovládkari v naškrobených košuľkách doslova a dopísmena ryžujú a parazitujú na našich verejných financiách v takej nehoráznej miere, až je to poburujúce. Títo nemakačenkovia poberajú od štátu ťažké tisíce, aby sa mohli počas troch dní trochu porozprávať a popri tom sa poriadne nažrať obložených chlebíčkov. Predstavte si, že by ste vy dostali od štátu 700 000 eur iba na to, aby ste mohli dobre porozprávať. Predstavte si, že by toľkoto peňazí dostala nejaká slovanská konferencia. Nikdy by sa to nestalo. Toto je vrchol, čo sa už v tomto zhovadilom štáte deje. Lajčákovi sa už asi rozum čistí. Lajčák, ty si uvedom, že 700 000 eur je 21 miliónov korún. To, do boha, koľko chlebíčkov ste tam zožrali? Milión? Ty si už úplne odtrhnutý od reality! Ja odmietam finacovať takéto zvrhlé akcie. Nech si ich financujú tí, ktorí sa na konferencii sami zúčastňujú. My si slovanské konferencie tiež sponzorujeme sami.

Samotní účastníci GLOBSECu, najmä zo Spojených Štátov, si možno neuvedomujú zvrátenosť financovania celého projektu. Zvrátenosť spočíva v tom, že v našej Slovenskej republike mnoho vecí nefunguje, ako má, lebo chýbajú peniaze. Trpia obyčajní ľudia. Na druhej strane, naša od reality odtrhnutá vláda, len aby sa zapáčila v zahraničí a vylízala zahraničné zadky, vyhodí do vzduchu 700-tisíc eur na trojdňovú konferenciu. Dúfam, že ste sa tam všetci dobre nažrali za naše peniaze a že vám chutilo. Ale pamätajte, že vy máte na rukách krv zabitých slovenských pacientov, zamrznutých slovenských bezdomovcov a vyhladovaných slovenských žobrákov, pretože ste to práve vy, kto mal tú drzosť prijať nehorázne veľké peniaze od štátu iba preto, aby ste sa mohli dobre porozprávať o ruskej hrozbe – rozumej, aby mohli z nás, bedárov, vytiahnuť cez našich zapredancov ďalšie miliardy eur na kúpu ich predražených zbraní na zvýšenie ich anglosaského blahobytu.

Zdroj: www.globsec.org

Štát kŕmi tlčhubov, ale národné inštitúcie živoria

Nedávno som bola v jednej pobočke Matice slovenskej. Prekvapilo ma staré vybavenie, obstarožný poškodený nábytok, výzdoba naozaj biedna, miestnosti by potrebovali vymaľovať a zariadiť. Niet však za čo, lebo náš štát má iné priority – rozumej, dávať peniaze tlčhubom z GLOBSECu, aby v spoločnosti šírili rusofóbiu – rozumej, aby nám dali dôvod kupovať ich predražené zbrane.

Akčný plán

  1. Treba preveriť, na čo boli štátne peniaze v GLOBSECu použité.
  2. Treba zistiť, presne ktoré firmy dostali zaplatené od GLOBSECu, koľko a za čo.

Organizovaná skupina ako mediálna mafia?

Už dlhšie mám podozrenie, že mimovládky fungujú ako organizovaná skupina, ktorá prepiera peniaze vo vyvolených firmách. Stále sa tu môžeme točiť okolo tých istých firiem, ktoré môžu parazitovať na grantoch a dotáciách. Takéto firmy môžu peniaze stopiť napríklad na fundraisingové konzultácie, komunikačné a organizačné služby, prieskum verejnej mienky a podobné nezmysly, kde je veľmi ťažké ohodnotiť výsledný produkt. Jedna firma môže druhej dohadzovať kšefty, prepierať peniaze na fiktívnych projektoch, a potom tu môžeme mať skupinu, organizovanú podobne ako mafia, ktorá je finančne natoľko mocná, že môže byť schopná vyvolať napríklad štátny prevrat. Dlho som nechápala, prečo sa mnohé mimovládne organizácie ostro dištancujú napríklad od takých kotlebovcov, ktorí ako jedni z mála kritizujú zbedačovanie Slovákov, avšak čím viacej sledujem tieto organizácie, tým viacej nadobúdam pocit, že za ich konaním nemusí byť proklamovaná morálna zásadovosť alebo bytostný odpor k nacizmu, ale skôr snaha za každú cenu odstaviť každého nelojálneho, kto by im mohol vidieť cez prsty do ich účtovníctva.

Dôsledok treťosektorovej chobotnice – načesaná barbína prezidentkou

Možno aj takýmto alebo podobným mechanizmom mohla byť zvolená za prezidentku naša načesaná falošnica z Via Iuris. Je zrejmé, že bez peňazí a masmediálneho vplyvu mimovládok by sa barbína prezidentkou nikdy v živote nestala, a to dokonca ani s tým najlepším hrebeňom na svete. Počula som, že vraj v Japonsku vymysleli taký digitálny hrebeň – v Japonsku je všetko digitálne – ktorý každému človeku zabezpečí výhru v prezidentských voľbách, ale o tomto hrebeni sa zatiaľ tradujú iba povesti, lebo ho nikto nikdy nevidel na vlastné oči, nakoľko je vraj uložený v trezore japonskej vlády. Avšak Čaputka je podľa mňa taká neschopná, že tá by bez mediálnej chobotnice a mimovládnych organizácií nevyhrala prezidentské voľby ani s týmto najlepším digitálnym japonským hrebeňom!

Záchvat paniky pre nepridelené dotácie

Keď nedávno ministerka kultúry Ľubica Laššáková odmietla finančne podporiť homosexuálne projekty – rozumej homosexuálne organizácie – rozumej ľudí v týchto organizáciách – rozumej všetky ostatné organizácie, ktoré boli na výplatnej listine týchto homosexuálnych organizácií – spôsobilo to v radoch týchto organizácií doslova zdesenie a panický záchvat. Hrôza narástla až do takých rozmerov, že Stanica v Žiline-Záriečí, ktorá párkrát hostila Filmový Festival Inakosti, vyvesila na protest dokonca dúhovú vlajku (pár dní nato jedna jej budova vyhorela). Až na základe tohoto zdesenia som mohla vidieť, ako veľmi sú tieto organizácie – rozumej ľudia v týchto organizáciách – závislé na peniazoch od štátu, najmä, ak si niektorí samozvaní lídri postavili na týchto dotáciách kariéru. Potom sa môžeme dočkať napríklad takých úžasných akcií, ako je napríklad Filmový Festival Inakosti, ktorý len v Stanici v Žiline-Záriečí mal v istej dobe, ak ma pamäť neklame, krásnu účasť okolo troch ľudí – vrátane mňa a jedného môjho známeho. Koľko stála táto akcia? Koľko štátnych peňazí na ňu dostali?

Aj Andrej Danko kritizuje GLOBSEC, viď vo videu od 17:10.

Pozrite sa, o akých protiruských omáčkach sa na GLOBSECu rozprávajú, hovoria o Anexii Krymu, ale že okradli Srbsko o Kosovo, o tom ani pol slova!

O čom vlastne bol GLOBSEC 2019?

Naschvál som si pozrela nejaké videá, ktoré GLOBSEC zverejňuje na youtube, a keďže rozumiem 100% tomu, čo tam hovoria, môžem aspoň zhrnúť, čo som vypozorovala.

Nejaký generál tam hovoril o navýšení peňazí do vojenského rozpočtu NATO, pričom samotné navýšenie je vraj vyššie ako ruský ročný vojenský rozpočet. Údajne – hovorím údajne, lebo keď niečo hovorí vojenský generál, v zásade sa mu nedá veriť ani pol slova – každé jedno euro otočia tak, aby z neho vyžmýkali maximálnu hodnotu na odstrašenie. No, poviem vám, že po vzhliadnutí GLOBSECu, ktorý stál 900-tisíc eur, jeho slová strácajú kredibilitu, lebo ja by som takú konferenciu zorganizovala za 3000 eur. Samozrejme, že spíkri by vystupovali vo videokonferenciách, vzdialene, aby nemuseli cestovať do Bratislavy a vyžierať tam obložené chlebíčky. Samozrejme 900-tisíc eur nemusí byť vyhodených do vzduchu, ak sa nimi zaplatili faktúry spriazeným vojenským firmám alebo mimovládkam, ktoré ich stopia na svoju vysokú životnú úroveň alebo na rozvratnú činnosť na slovenskej politickej scéne. Aj GLOBSEC môže byť spôsob, ako na Slovensku financovať trójske kone, resp. piatu kolónu, nazývajte to ako chcete – treba to preveriť.

NATO je síce lepšie financované, ale jeho systémy sú drahé. NATO musí živiť drahý vývoj, ľuďom musí zabezpečiť vysoké platy. Celý kolos sa zrúti vtedy, keď príde k miernemu úpadku financií. Dnes síce navýšili rozpočet NATO o rekordnú úroveň, ale nech si NATO nemyslí, že Slovensko bude mať na to, aby každoročne investovalo miliardy do armády. Tohoročný nárast opil NATO do eufórie, ale na druhý deň príde vytriezvenie s bolehlavom. Ľudia si zvyknú na zvýšený prísun blahobytu, blahobyt začnú vnímať ako normu, ale keď príde prvý pokles financií, nastane kríza. Vtedy sa NATO zožerie samé.

Naozaj vtipne vystupoval český premiér Babiš v debate s Pellegrinym. Babiš si servítku pred ústa nedával. Na otázku, akým odkazom by sa chcel zapísať do pamäti pre budúce generácie, povedal, že po tom, čo s ním novinári dorobili ohľadom jeho podnikania, nech je odstrašujúcim príkladom pre všetkých podnikateľov, ktorí by mali rovnako ako on ambície vstúpiť do politiky.:)

Pellegriny hovorí po anglicky o čosi lepšie ako Babiš, no stále má problémy s výslovnosťou, ale aj Pellegriny sa pchal NATO-u do zadku.

Všetci na GLOBSECu hovorili ako sfetovaní, ako opití rožkom, ako jedna sekta, ktorá si pritakáva o svojej správnej ceste. Nikto z nich ale nevysvetlil, prečo by Slovania mali prispievať k anglosaskej bezpečnosti, keď anglosaská politika nepotrebuje silných a prosperujúcich Slovanov.

Pozrite sa, schválne, akú sledovanosť má GLOBSEC na youtube. Okolo 300 vzhliadnutí. GLOBSEC robí túto akciu vlastne sám pre seba. Ak si vypočítame efektivitu vynaložených penňazí, môžeme povedať, že jedno vzhliadnutie stálo okolo 3000 eur (=900000/300).

Záver

Podľa môjho názoru je GLOBSEC obyčajné divadlo vojnových jastrabov, ktorí lovia hlupákov, aby ich mohli postrašiť a následne vyžrať vo vojenskom biznise. Za mňa môžem povedať, že celú konferenciu by si mali platiť organizátori v 100% miere sami. Dúfam, že ste sa tentoraz v Bratislave všetci dobre nažrali, ale asi by ste mali vedieť, že kvôli vám slovenská vláda nedožičila rovnaké šťastie slovenským bezdomovcom alebo slovenským žobrákom, ba ani mŕtvym slovenským orabovaným samovrahom. Slovania majú držať spolu, a za mňa vám hovorím, že prosperita Slovanov je mi prednejšia ako prosperita Anglosasov. Nie je ďaleko deň, kedy vystúpime z NATO a spojíme sa s Ruskom. Slniečkari ešte jedného dňa budú hrdí na to, že sú Slovania, lebo oni sú tí, ktorí najrýchlejšie prezlečú kabáty. Cmuk! Howk!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *