Únos štátu – dôsledky inaugurácie falošnej prezidentky

Dňa 15.06.2019 bola za prezidentku Slovenskej republiky inaugurovaná Zuzana Čaputová, osobna s pochybnou povesťou. Táto osoba, hoci si je dobre vedomá, že proti spôsobu jej zvolenia bola vznesená sťažnosť na Ústavnom súde a že teda v skutočnosti vôbec nemusí byť víťazkou volieb, napriek pochybnostiam dobrovoľne a možno svojvoľne vykonala prezidentský sľub.

Poďme sa teraz zamyslieť, aké dôsledky môže mať rozhodnutie Ústavného súdu o neplatnosti prezidentských volieb. Na koľko rokov pôjde sedieť Čaputová do basy?

Čaputová, hoci si je sama vedomá, že nemusela vyhrať voľby, ujala sa funkcie vrchnej veliteľky armády Slovenskej republiky. Potenciálna kukučka sa teda mohla podovodom dostať k najcitlivejšej funkcii, kedy je schopná ohroziť bezpečnosť Slovenskej republiky napríklad vyhlásením vojnového konfliktu s Ruskou federáciou.

Čaputová, hoci si nemôže byť istá svojím víťazstvom v prezidentských voľbách, neváhala, aby vykonala prezidentský sľub, možno aj preto, aby sa dostala k štátnym tajomstvám. Predstavte si, že Ústavný súd rozhodne o neplatnosti volieb – kto vymaže Čaputovej pamäť?

Čaputová pritom nemusí konať podvodne prvý raz. V jej prípade môže ísť o recidívu, do najmenších detailov naplánovaný únos štátu, nakoľko existujú podozrenia o tom, že aj advokátkou sa mala stať podvodom. Podvodná advokátka, podvodná prezidentka?

Ja osobne neuznávam Čaputovú za prezidentku Slovenskej republiky. Radím ľuďom, ktorí majú viacej času ako ja, aby spustili petíciu, v ktorej občania vyjadria nedôveru pani, ktorá v súčasnosti okupuje prezidentský palác. Ja budem prvá, ktorá petíciu podpíše. Táto petícia nech sa stane prílohou k sťažnosti na Ústavný súd, alebo základom pre trestné oznámenie pre podozrenie z únosu štátu – právnici nech doformulujú paragrafy.

Podľa môjho názoru sa Čaputová vo vlastnom záujme mala zdržať vykonania prezidentského sľubu. Ak Ústavný súd rozhodne o neplatnosti volieb, nech ju berú na zodpovednosť, že si neoprávnene ukoristila najmocnejšiu zbraň v štáte – velenie armáde SR. Podľa môjho názoru je Čaputová, až do rozhodnutia Ústavného súdu o právoplatnosti volieb, najväčším bezpečnostným rizikom Slovenskej republiky za posledných 30 rokov.

One thought on “Únos štátu – dôsledky inaugurácie falošnej prezidentky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *