Dúhový pochod, satanisti a otvorený list liberálnej fašistke

Milá liberálna fašistka,

áno, píšem tebe, ktorá si vyhodila Jakuba J. z Dúhového pochodu. Tvoje meno mi nie je známe, ale ty sa v tomto liste iste nájdeš. Čo sa vlastne stalo? Jakub J. šiel na Dúhový pochod ako člen Satanovej komunity a podľa jeho vyjadrenia si mu mala zhabať transparenty a bezdôvodne ho vykázať z Dúhového pochodu, lebo si podľa vlastných slov s transparentmi nesúhlasila. Píšem ti kvôli tomu tento otvorený list, lebo ani ty, ani iní organizátori Dúhového pochodu ste nereflektovali na moje emailové otázky ohľadom celého incidentu. Chcela som dať šancu tebe aj organizátorom pochodu, aby ste vysvetlili motívy svojho konania, avšak na otázky ste nereflektovali ani po opakovanej výzve, preto mi neostáva iné, iba špekulovať o vašich motívoch.

Dobre sa pozrite na ten jej namyslený nafúkaný zlomyseľný ksicht…
Tento roztomilý mladík mal byť nejako nebezpečný, či už fyzicky alebo duchovne, pre gej pochod????????? Vylúčené!

Milá liberálna fašistka,

keď som písala svoj gej román Neviditeľný zdroj, vedela som, že to bude silná káva pre falošných ľudí bez kritického myslenia a odvahy postaviť sa sám za seba a svojich priateľov. Vybrala som si nasledovný úvod, v ktorom hlavný hrdina Adam si kráti čakanie na príjem na kožnom oddelení čítaním Satanskej biblie, pričom ho tam vtedy osloví kresťanský Cigán Imrich, vedúci klubu kresťanskej mládeže:

„Čo to máš za knihu?“ zopakoval Cigán otázku.

„To je Satanská biblia,“ odpovedal som pokojne.

„Satanská biblia?“ zalomil rukami Cigán. Jeho husté obočie vyletelo až kamsi na čelo. „Pre lásku Božiu, ty si satanista?“

„Zatiaľ nie,“ nemohol som sa nezasmiať na jeho prehnanom zdesení.

„Tak prečo ju čítaš?“

„Hľadám svetonázor, podľa ktorého budem žiť,“ vysvetlil som mu.

„Preboha, cez Satana?“ vypučil na mňa svoje uhľové reflektory.

„A prečo nie? V Biblii som našiel len samé vraždy, nenávisť a otroctvo. O čo je Satan horší? Aj on by mal dostať priestor na svoju obhajobu pred tým, než ho odsúdim, no nie?“

Takže tak, Satana som si vybrala ako test na čitateľovu osobnosť. Odsúdi čitateľ Satana bez toho, aby si vypočul jeho obhajobu? Neviem, ale ty nemôžeš povedať, že som ti nedala šancu na obhajobu pred tým, ako som začala písať tento list.

Emailové otázky, ktoré som smerovala organizátorom Dúhového pochodu. Odpoveď žiadna. Prachy zhrabnúť, to áno, ale transparentne komunikovať, to nie.

Milá liberálna fašistka,

asi by som ti mala najskôr vysvetliť, prečo som dospela k názoru, že vykazuješ znaky liberálnej fašistky. Zo zverejnených videí a výpovede Jakuba J. sa javí, že si vyhodila Jakuba J. z Dúhového pochodu iba preto, aby na ňom nemohol vztýčiť transparent s podporou Satanovej komunity LGBTI komunite. Opäť sme pri Satanovi. Nerozumela som, prečo bol Jakub vyhodený z pochodu, preto som sa ho spýtala, či bol ozbrojený, alebo o čo tam išlo. Ukazuje sa, že nešlo o nič, išlo iba o to, že sa tebe, liberálnej fašistke, znepáčilo, že sa Jakub J. postavil na svoju obranu, keď si mu protiprávne zhabala jeho transparenty, a tak si vzápätí zneužila svoje postavenie organizátorky a silové zložky štátu na to, aby si Jakuba J. bezdôvodne vylúčila z gej pochodu a znemožnila mu na pochode rozvinúť svoj satanistický transparent na podporu LGBTI, lebo ty a tebe podobní sa so satanizmom zrejme nechcete spájať. Nie si fašistka v plnom význame slova podľa Musolíniho definície, ale v prenesenom (preto doplňujúce prídavné meno liberálna) ako niekto, kto sa obracia proti menšinám a ich diskriminuje, lebo proti nim niečo má – je jedno, čo to je, či názorový rozpor alebo iba antipatia alebo filozofia. Je jedno, kto sa obracia proti menšine a prečo, podstatné je, že sa obracia proti menšine. Fašisti útočili proti slabým, chorým, nevládnym, starým, neplodným (aj gejom, lebo neplodili deti) alebo retardovaným, lebo neprispievali spoločnosti ničím, len, podľa nich, boli spoločnosti na príťaž. Liberálny fašista je podľa mojej definície aj človek, ktorý neoprávnene označuje iných ľudí za fašistov, no sám v mene liberálnej ideológie neliberálne diskriminuje menšiny a správa sa k nim diktátorsky. Prepáč, ale ja tieto tendencie vidím v tvojom chovaní.

Milá liberálna fašistka,

poviem ti len jedno – keby si vylúčila z pochodu mňa, tak máš na krku žalobu, a je mi jedno, koľko by ma ten prípad stál, dotiahla by som ho do konca. Stavím sa, že keby tebe a tvojej hypotetickej frajerke cukrár odmietol upiecť tortu na tvoju hypotetickú lesbickú svadbu, tak by si bola prvá, ktorá by kvičala ako zakáľaná sviňa, že si diskriminovaná. Kričala by si, že ti nie je umožnené žiť rovnako ako iným, že sa stretávaš s predsudkami, stigmami, že cukrárstvo s tebou nechce byť spájané kvôli tvojej sexuálnej orientácii.

Konzervatívne médiá si zgustli na Satanovej komunite.

Dúhový pochod je oslavou inakosti, ale čo si spravila ty? Keď na Dúhový pochod prišli ľudia, ktorí inakosťou sršia – členovia Satanovej komunity – ty si mala potrebu ich stigmatizovať, diskriminovať, lebo si s nimi nechcela byť spájaná, asi preto, lebo nielen minulý rok, ale aj tento rok si na nich zgustli všetky konzervatívne médiá a ukazovali ich ako príklad skazenosti homosexuálnej komunity. Namiesto toho, aby si sa postavila za Satanovu komunitu a ich právo prejaviť podporu gej právam, ty sama si sa na oslave inakosti postavila inakosti chrbtom ako posledná liberálna fašistka. Ako ty chceš, aby tvoju inakosť akceptovali napríklad takí kotlebovci, keď ty sama nie si ochotná akceptovať názorovú inakosť druhých ľudí? Názorová intolerancia ťa stava do polohy liberálnej fašistky, sorry. Je mi ľúto, že to musím takto verejne písať, uvedomujem si, že to nie je príjemné, ale je to pravda. Vedz, že ti to nepíšem preto, aby som ťa zastrašila alebo ťa potupila, ale preto, aby to viedlo k tvojej náprave.

Milá liberálna fašistka,

pýtam sa ťa, či gej komunita má na Slovensku až tak veľa spoločenskej podpory, že si môžeš dovoliť ju odmietať. Jakub J. prišiel na Dúhový pochod až z Prahy, cestoval na Slovensko 5 hodín vlakom úplne zbytočne, lebo ty si ho pri vstupe na akciu vypoklonkovala von ako nejakú nežiaducu osobu, navyše bez vysvetlenia, iba tak, že sa ti chcelo a že si sa tam rozťahovala ako šéfka, krytá hordou policajtov. Keď som emailom žiadala od teba a organizátorov vysvetlenie, odignorovali ste ma. Ako chcete, aby takí kotlebovci dokázali prívetivo komunikovať o problematike homosexuality, keď vy sami nedokážete komunikovať ani len na obyčajné emailové otázky? Liberálna fašistka môžeš byť aj preto, lebo ľudia, ktorí sa snažili dopytovať sa na túto udalosť na vašej facebookovej stránke, boli podľa Jakuba J. všetci zablokovaní. Mám za to, že ignorujúc moje emaily a otázky, vy, aktivisti, hráte mŕtveho chrobáka z jediného dôvodu – aby občania neprekukli vaše finacovanie, na ktorom sa mnohí z vás priživujú. Áno, je verejným tajomstvom, že mnohí z vás majú z aktivizmu výhodný biznis. Zhrabli ste za pochod 7000 eur od Ministerstva spravodlivosti, aby ste zaplatili honoráre účinkujúcim a za prenájom techniky. Keďže sú to peniaze z verejných zdrojov, máme právo vedieť, komu ste zaplatili, koľko a za čo. Takto sa môže ukázať, že mnohí z aktivistov môžu chodiť na pódium nie z presvedčenia, ale vyslovene pre peniaze. Chceme vedieť, kam šli štátne peniaze, či nie náhodou tej istej klike, ktorá zastrešovala kampaň napríklad takej pochybnej podvodníčky Zuzany Čaputovej, neprezidentke Slovenskej republiky.

Milá liberálna fašistka,

ja ti neberiem právo vpustiť na akciu iba toho, koho ty uznáš za vhodné, ak sa jedná o tvoju súkromnú párty, ktorú si financuješ z vlastných zdrojov. Ak si to sama platíš, tak si tam maj, koho chceš, lebo je to tvoja vec. Dúhový pochod ste si však nefinancovali sami. Financovali ho všetci občania Slovenskej republiky, ktorí platia dane. Ty si prasprosto zneužila svoje postavenie organizátora, a sledujúc svoje vlastné mediálne a politické ciele, si diskriminovala človeka, ktorý prišiel podporiť LGBTI práva. Ty si falošná zástupkyňa všetkých homosexuálov, lebo jedného si z pochodu sprosto vykopla. Márne znejú reči o tom, že satanský symbol je na Slovensku zakázaný. Myslím si, že satanský symbol nemôže byť zakázaný, lebo podľa mojich vedomostí satanisti neidú proti ľudským právam ako napríklad rôzne extrémistické hnutia ako napríklad Antifa alebo niektoré zaostalé štáty ako napríklad USA, ktoré stále prevádzkujú trest smrti. Pritom podľa mojich informácií ste na pochod pustili zástupcov americkej ambasády, a viem, že po minulé roky sa na pochode prezentovali zástupcovia Atify s vlajkou. Máme právo vedieť, či ste vpustili Antifu na pochod aj tento rok. Žiaľ, ja som si to nemohla overiť, pretože som sa tento rok nemohla pochodu zúčastniť pre iné neodkladné povinnosti.

Dúhový pochod 2017 – vlajka Antify.

Čo sa týka Satanovej komunity, nemám bližšie informácie o ich fungovaní, akurát mám pocit, že z ich strany ide tak trochu o recesiu a snahu o nabúranie systému. Viem, že minulý rok si konzervatívne médiá a strany zgustli na fotografiách člena Satanovej komunity s rozprestreným plagátom, čo na internete vzbudilo vlnu rozhorčenia. Práve ja som bola tou osobou, ktorá dotyčného človeka fotila a natáčala na jeho žiadosť, ako kráča v mojom tričku s transparentom aj s jedným členom slovenských gej kresťanov. Je zaujímavé, že zástupcovia slovenských gej kresťanov boli na pochode prítomní, nakoľko po akcii zverejnili na svojom facebookovom profile fotografiu z akcie. Prečo si nevyhodila z akcie ich? Zato vyznávač inej viery, satanskej, na akciu vpustený nebol. Satanova komunita nie je u nás registrovaná cirkev, takže o diskrimináciu na základe viery nemôže ísť, avšak to je len formálne hodnotenie, pretože de facto si satanistu diskriminovala na základe viery.

Slovenskí gej kresťania sa na pochode smeli zúčastniť, na rozdiel od satanistu.

Milá liberálna fašistka,

ty a tebe podobní liberálni fašisti ste hanbou LGBTI na Slovensku. Hanbím sa za vás, že ste také falošné konzervy, ktoré si za verejné peniaze organizujú súkromné akcie. Hanbím sa za vás, že hoci vyžadujete, aby kotlebovci prívetivo komunikovali s homosexuálmi, sami toto nedokážete. Ste falošní. Hanbím sa za vás, že ste spravili hanbu Slovensku, keď ste vylúčili z pochodu občana Českej republiky, ktorý meral dlhú cestu na Slovensko, aby vyjadril podporu svojim slovenským kamarátom. Vy neviete zastupovať slovenských homosexuálov, neviete komunikovať s kotlebovcami, neviete komunikovať ani len so mnou. Vy ste len mŕtvi chrobáci, ktorí si do hniezdočka vaľkajú tie svoje dotačné hovienka, na ktorých ste bytostne závislí, a keď náhodou nedostanete finančnú injekciu, tak šaliete ako narkoman bez heroinu a revete, že vás niekto dikriminuje. Možno ale prišiel čas, aby vznikli iné gej organizácie, ktoré sa nebudú k inakosti stavať tak fašisticky ako vy. Možno by štátne peniaze mali ísť týmto novým organizáciám, nie vám, lebo vy sa viete len zaťať, uraziť, zablokovať každého, kto má iný názor. Toto nerobíte ani tak z princípu ako, podľa môjho názoru, skôr z dôvodu ochrany vášho účtovníctva, aby sa nikto nepovolaný nedostal do vašej blízkosti a nevidel vám cez prsty, ako financujete svoj gej aktivizmus. Veď vy tých kotlebovcov vlastne bytostne potrebujete. Bez nich by ste nemali dôvod kričať a robiť zo seba obete a žiadať peniaze na aktivizmus. Tentoraz to vyzerá tak, že jediný, kto na gej pochode diskriminoval homosexuálov, vôbec neboli kotlebovci, ale paradoxne vy aktivisti. Bolo by načase, aby ste sa začali správať priateľsky, otvorene, nie ako liberálna mafia. Keď nabudúce budete žiadať spoločnosť o podporu vášho aktivizmu, nezabudnite tiež oznámiť, koho podporu ste ochotní akceptovať a koho, s prepáčením, kopnete do zadku.

Pozrite sa, ako gej aktivisti falošne bullshitujú s výzvami a stavajú sa do roly obetí, keď tvrdia, že LGBT ľudia sú vyčleňovaní ako niekto, kto nezdieľa rovnaké hodnoty a morálku ako väčšina. Ale to už nenapíšu, že oni robia to isté ľuďom LGBT, ale aj iným, že vyčleňujú kotlebovcov len preto, lebo majú iné názory, že vyčleňujú vlastencov, lebo majú iné názory, že vyčleňujú satanistov, lebo nezdieľajú rovnaké hodnoty a morálku ako väčšina. Fuj, odpornosť a farizejstvo!

Milá liberálna fašistka,

jeden z mála pozitívnych javov, ktorý som na Dúhovom pochode zaznamenala, bola účasť Slaytiiiny, reps. Adama – také je občianske meno toho roztomilého mladého chalana, ktorý sa rád líči ako žena. Adam je aj meno hlavného hrdinu v mojich románoch. Náhoda? Určite.:) Všimla som si, že konzervatívne médiá po pochode najviac hejtovali práve Slaytiiinu, ale Adam je úžasný chalan s dobrým srdcom, ktorý mi neváhal pomôcť, keď som ho požiadala o podporu mojich románov. Adam nie je nijaká príšera. Je to mladý chalan, ktorý, myslím si, má svojmu veku zodpovedajúcu potrebu šokovať – možno aj preto prišiel na Dúhový pochod v ružovej sukni na vysokých podpätkoch v maske mimozemšťana. :) Ja sa aj touto cestou chcem Adamovi poďakovať, že mal pochopenie pre starú spisovateľku, akou som ja. Nehejtujte Adama, radšej si pozrite video, ako si Adam s kamarátkou mesiac pripravovali kostým. Títo mladí ľudia vynaložili toľko úsilia, aby spravili Dúhový pochod tým, čím by mal naozaj byť – oslavou inakosti. Adam spravil pre akceptáciu inakosti viacej ako všetci pofidérni vyfreakovaní gej aktivisti dohromady. Držím Adamovi palce v jeho kariére.

Takto Slaytiiinu hejtovali mnohí konzervatívci… Pritom má nádherný kostým….:)

Milá liberála fašistka,

týmto želaním ukončím tento nepríjemný list. Nikto nie je neomylný, nikto nie je dokonalý, ale skutočná povaha sa nezakryje. Rada by som ťa pochválila ako organizátorku Dúhového pochodu, keby bolo za čo, avšak jednoduchým testom tolerancie, ktorý ti pripravil Jakub J. zo Satanovej komunity, si proste neprešla. Sorry. Zlyhala si. Na plnej čiare. Nech ti tento môj list slúži na sebareflexiu a osobnostný rast.

Toľko k Dúhovému pochodu 2019. Teším sa na Dúhový pochod 2020.

S priateľským pozdravom,

Blažena Ovsená, slovenská spisovateľka

Satanova komunita nežiadúca? Dôkazy…

Satanova komunita vydala prostredníctvom jej slovenského predsedu Martina Čiča na svojej oficiálnej facebookovej stránke
(https://www.facebook.com/SatanovakomunitaSK/) vyhlásenie k celému incidentu:

Predseda českej Satanovej komunity Jakub Jáhl zdieľal nasledovné videá, na ktorých sa vybavuje s políciou:

Kto je Jakub J.?

Jakub sa zaujíma okrem iného aj o náboženstvá a venoval sa aj slovanskému pohanstvu. Natočil o tom aj nejaké videá.

Slaytiiina – roztomilý chalanisko so zlatým srdcom

Na Slaytiiine si zgustla aj moja Lívijka. Aj Lívijka je trochu pomýlená a nemá to v hlave celkom usporiadané. Patrilo by sa jej využiť viacej empatie a zmyslu pre humor.

Slaytiiina má na Slovensku neuveriteľný mediálny vplyv. Sleduje ju na Instagrame 46 tisíc ľudí!!! Ďakujem Slaytiiine za pomoc s propagáciou mojich gej románov. Vďaka, Adam!

One thought on “Dúhový pochod, satanisti a otvorený list liberálnej fašistke

  1. Slaytiina je extrém aj podľa mňa. Keď v 70-tych prebiehali rôzne zhromaždenia homosexuálov za ich práva či širšiu akceptáciu pod vedením aktivistov ako Harvey Milk, tak mali veľmi civilnú podobu. Gay aktivisti sa v tom čase snažili o to, aby homosexuáli boli prezentovaní čo možno najnormálnejšie, ako obyčajní ľudia, ako každý iný. A práve toto porozumenie aj pomohlo k širšej akceptácii hetero majoritou. Naopak, takéto extravagantné správanie individuií ako je Slaytiina môže a má skôr opačný efekt.

    Inak k tej kotlebovskej „Gretke“: nemám z toho dlhodobo dobrý dojem. Tento trend využívania deciek v mene nejakej politickej agendy sa mi bridí, bez ohľadu na to o čo ide. Keď prišla s prvým videom o multi-kulti, tak to sa ešte dalo, dnes však už stačilo. Tento detinský prejav a čítanie prejavu pôsobí desne umelo, neautenticky a v konečnom dôsledku to nakoniec podkopáva celé posolstvo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *