Varovanie pred hoaxami a dezinformáciami Katolíckej cirkvi

Vážení priatelia,

21. 12. 2020, teda na zimný slnovrat, najväčší pohanský sviatok, Konferencia biskupov Slovenska (KBS) prostredníctvom Tlačovej kancelárie KBS a jej hovorcu Martina Kramaru v tlačovej správe vyzýva ľudí k opatrnosti pred hoaxami a dezinformáciami. Vraj nie všetky weby, ktoré sa tvária ako kresťanské, sú naozaj správne kresťanské. Vraj niekto zdieľal falošnú informáciu o tom, že pápež bude mať mimoriadne Urbi et Orbi, na ktorú sa „chytili“ tisíce ľudí, pričom nič také nebola pravda.

Zdroj: https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20201221034

Pán Kramara vyzýva k opatrnosti aj pri iných typoch dezinformácií, napríklad chemtrails alebo v oblasti lekárskej vedy. Kritizuje liberálne média za to, že ich v otázkach viery a náboženstva nemožno brať za „bernú mincu“. Napokon uvádza zoznam médií, ktoré on osobne neodporúča sledovať. Má ísť o Gloria.tv, Svetlo Sveta (zdieľané Hlavnými správami), Christianitas, Aliancia za nedeľu, avšak ide aj do sekulárnych médií ako sú Infovojna, Badatel, Zem a vek, Slobodný vysielač. Naopak, vyzdvihuje spriatelené médiá, napr. Vatikánsky rozhlas, TK KBS, Rádio Lumen, Katolícke noviny, Slovo, Rádio Mária Slovensko.

Nuž, čo k tomu dodať. Vyzerá to tak, že nielen Denníku N a denníku SME, ale ponovom už aj KBS začína vadiť konkurencia, a tak prichádzajú s novodobým honom na čarodejnice, len dnes nálepku čarodejnica nahradili nálepkou hoaxer alebo dezinformátor. V minulosti schizmatikov, heretikov a pohanov riešila cirkev božím súdom, svätou inkvizíciou, mučením a upálením a, samozrejme, tým najdôležitejším, kvôli čomu bola samotná Katolícka cirkev založená – zhabaním majteku, lebo v prípade nenažranej Katolíckej cirkvi išlo vždy v prvom rade o majetky. Áno, časť z toho majetku, ktorý dnes Katolícka cirkev vlastní, je v podstate nakradnutá, ulúpená a podvodom získaná.

KBS prostredníctvom svojho hovorcu kritizuje hoaxy a dezinformácie. Ja by som do zoznamu hoaxerských organizícií pridala aj samotnú KBS a Katolícku cirkev. Predsa nie je normálne, aby sme vo verejnom priestore vzdávali štátnické pocty Katolíckej cirkvi, keď ona sama vznikla na šírení hoaxov, dezinformácií a cielených klamstiev a bludov, šíriac také hoaxy, akými sú napríklad nepoškvrnené počatie skrížením človeka s Duchom Svätým alebo hoaxy o rozostúpenom mori, lietajúcich anjeloch, či bárke, na ktorú niekto natrepal všetky zvieratá sveta. Najväčší hoax sa však týka samotného zmŕtvychvstania zakladateľa kresťanstva, Ježiša Krista. Opakovaním tejto lži vlastne Katolícka cirkev k sebe priťahuje pozornosť, pretože ľudia najviac pozornosti inštinktívne venujú tým, ktorí ich chcú oklamať.

Je neprijateľné, aby sa takýmto hoaxerom dával verejný priestor v štátnych médiách, pretože náš štát je z ústavy sekulárny. Každý, kto chce šíriť svoju vieru, tak môže slobodne činiť v súkromných médiách. Napríklad pohania vôbec nedostávajú v štátnych médiách taký priestor ako Katolícka cirkev, vlastne nedostávajú absolútne žiadny priestor. Nie je im venovaný žiadny program, ani sa nevysielajú ich bohoslužby. Takýto priestor nedostávajú ani iné cirkvy, napríklad Mormoni alebo Jehovisti. Ja sa pýtam, akým právom.

Práve nerovnováha v prístupe štátu k rôznym duchovným prúdom nás doviedla k tomu, čo zažívame dnes, a čo ja by som nazvala štátnou duchovnou krízou. Je úplne zrejmé z vyjadrení a profilov vládnych predstaviteľov, že náš štát postupne ovládla katolícka mafia, ktorá systematicky pracuje na tom, aby náš štát duchovne kresťansky zotročila. Duchovné zotročenie slúži na fyzické zotročenie, lebo k tomu, aby ste mohli byť fyzicky zotročení, musíte byť zotročení najskôr duchovne. Musia vám byť zobraté dejiny, jazyk a musia vám preformátovať myslenie, aby ste viacej neospevovali Slovenskú zem, ktorá vás živí, ale cudziu zem kdesi za siedmymi horami a siedmymi moriami. Musia dosiahnuť, aby ste viacej neospevovali hrdo svojich vlastných slovenských hrdinov, ktorí za vás bojovali a umierali, ale aby ste každú nedeľu ospevovali hrdinov za siedmymi horami a siedmymi moriami, ktorí pre vás neurobili absolútne nič. Katolícka mafia využíva na svoje účely rôzne metódy. Jednou z nich je napríklad Vatikánska zmluva, o ktorej sa tvrdí, že je v podstate z našej strany nevypovedateľná. Keby u nás fungoval právny štát, boli by signatári tejto zmluvy právoplatne odsúdení za to, že uzatvorili pre štát jednostranne nevýhodnú zmluvu. Katolícka mafia používa aj iné metódy. V prvom rade potrebovala dosiahnuť, aby zo svojho enormného majetku nemusela platiť dane, ale aby súčasne stále bola nacicnutá na štátny rozpočet. Potom potrebovala ovládnuť školy, aby Katolícka cirkev mohla svoje bludy a submisívne správanie implementovať do mozgov tých najzraniteľnejších, to jest detí. Katolícka mafia sa zaslúžila o zavedenie predmetu náboženstva, na ktorom sa namiesto učenia o rôznych náboženstvách praktizuje katolicizmus. V ďalšom kroku sa katolícka mafia potrebovala infiltrovať do nemocníc, aby Katolícka cirkev mohla monopolne zneužívať zúfalé postavenie umierajúcich. Následne katolícka mafia zabetónovala dominantné postavenie Katolíckej cirkvi tým, že sprísnili zákon na vytváranie nových cirkví. Navyše zakázala neregistrovaným cirkvám, aby fungovali aspoň pod občianskymi združeniami, čo je do neba volajúca nespravodlivosť. Vytvorilo sa množstvo kresťanských organizácií, aby prostredníctvom nich čerpali kresťania príspevky z grantových schém. Katolícka cirkev prakticky ovládla aj oblasť útulkov a charít, kde pre šírenie svojich bludov zneužívajú zúfalú situáciu ľudí v núdzi, najmä bezdomovcov. Najnovšie sa predstavitelia súčasnej vlády Igora Matoviča netaja tým, že otvorene šíriť evanjelium by mali kresťania aj v pracovnom prostredí, kvôli čomu treba do štátnych funkcií dostať čo najviac kresťanov. Katolícka mafia dosiahla aj taký absurdný stav, že kresťanské organizácie sa ponovom budú vyjadrovať aj k otázke rodovej rovnosti, pričom budú na tento účel samozrejme čerpať granty na úkor organizácií, ktoré rodovú rovnosť v skutočnosti aktívne presadzovali.

V Tanzánii Katolícka cirkev okráda miestnych černochov, prostých chudobných ľudí. Straší ich diablom, že vraj diabol spôsobuje chudobu, ale je to práve Katolícka cirkev, kto vyciciava miestnych ľudí a okráda ich aj o to málo peńazí, ktoré majú. Podobne okrádala Katolícka cirkev aj biednych Slovákov až napokon získala nenormálny vplyv a bohatstvo.

To, čo dnes zažívame, je naozaj únos štátu katolíckou mafiou a podľa mňa akútne hrozí, že katolícka mafia načisto ovládne Slovensko vo všetkých hlavných oblastiach – ak sa to už nestalo. Jeden z ministrov sa označuje za Posledného Križiaka a druhému cez telo prebubláva Duch Svätý – povedzte, je toto normálne? A do toho ide KBS označovať druhých za hoaxerov a dezinformátorov. Veď to je to typicky matovičovské – zlodej kričí, chyťte zlodeja. Preto by som odporúčala Slovákom, aby spravili taký veľký duchovný prevrat, duchovnú revolúciu, odmietli Vatikánsku zluvu, oddelili cirkev od štátu, nech sa cirkevní papaláši začnú sami obracať, aby zohnali nejaké to euro. V školách bude potrebné zrušiť predmet náboženstva a bude potrebné umožniť ostatným cirkvám, aby mohli slobodne vznikať a spravovať sa, čím zanikne dominantné postavenie RKC na Slovensku.

Takže takto, hoaxer tu ide ukazovať prstom na hoaxerov. Veď Ježiš Kristus by ťa vyprášil pracharom za tvoje pokrytectvo a hnal by ťa svinským krokom do púšte. Že sa nehanbíš…

One thought on “Varovanie pred hoaxami a dezinformáciami Katolíckej cirkvi

  1. Útocite tu na nevinných, lebo ste slepí a velmi chorí. Myslite si ze bojujete za Boha ale bojujete proti Bohu. Boh, Otec chce pokoj medzi svojimi detmi a nie rozsievat nepokoj, nenávist a vzburu. Jezis zomrel nie pre vzburu ale pre pokoj. Ak hovoríte z hnevu nemáte v sebe pokoj a zrejme neviete co znamená, pokoj vám zanechávam svoj pokoj vám dávam. Jezisovi vobec neslo o vasu vzburu ale o blahoslavených ktorý síria pravý pokoj.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *