Progresívne magorenie o pôvode Slovákov

Progresívni pomýlenci v najnovšom videu magoria o pôvode Slovákov. Ľudia, nevoľte ich! Otvorte oči, pozrite sa na nich, je jasné, že im v hrudi nebije slovenské srdce. Neviem, či je to dôsledkom zanedbanej školskej výchovy alebo príklonu k inej neslovenskej národnosti, ale v podstate to je jedno. Voliť treba ľudí a strany, ktoré poznajú naše hlboké korene a žijú z ich hlbokých odkazov.

101 rokov Československa

🤷‍♂️🇸🇰🤷‍♀️ V poslednej dobe prebiehajú diskusie o tom, čo to znamená byť Slovák – kto sme ako národ, na aké tradície nadväzujeme, aké je naše miesto v Európe. Naša odpoveď je jasná. Nie sú to bájni starí Slováci či Slovieni. Zdrojom našej štátnosti je Československo Masaryka a Štefánika, ✌️demokratické, progresívne a európske 🇪🇺. To je odkaz, ku ktorému sa hlásime. 👍

Uverejnil používateľ Progresívne Slovensko Pondelok 28. októbra 2019

Šimečka je ešte mladý, neskúsený, radodajný, podľa mňa aj hlúpy a <!–more–> odnárodnený – stačí sa naňho pozrieť a každému musí byť jasné, že niečo nie je v poriadku. Najviac „milujem“, keď Dospelý človek si chráni svoje, bojuje za vlastné, bráni svoj majetok, či už hmotný alebo duchovný, bráni svojich predkov. Ja si týmto považujem za povinnosť sa ohradiť voči Šimečkovi a postaviť sa za našich predkov, za našu dávnu štátnosť. Naši predkovia, Starí Slováci, Sloväni tu boli dávno pred Maďarmi, Nestorova kronika hovorí, že dávno pred Vlachmi – teda Rimanmi. Naša slovenská štátnosť nadväzuje na územie nad Dunajom – dávnu Sclaviniu, Slovenskú zem, o ktorej písali Theophylact Simocatta v roku 602, resp. ruský mních Nestor v 10. storočí. To je tá Sklavínia, Slovenia, ktorú spomína cisár Michal III., keď k nemu došli poslovia kniežaťa Rastislava: „No vyslala ku mne poslov Slovenská zem, prosiac pre seba učiteľa, ktorý by im mohol pretlmočiť Sväté Písmo, lebo toto oni žiadajú.“ Naša štátnosť sa začala dávno pred príchodom Cyrila a Metoda na Slovensko. My, Slováci, sa musíme vrátiť k našim pôvodným koreňom, k Veľkému Slovensku. Práve politiky také, aké má Šimečka, spravili zo Slovenska ten malý zostatok z kedysi veľkej krajiny a veľkého národa. Viac o Veľkom Slovensku v mojom ďalšom článku Názov Slovenska je pradávny.

Neverte falošným prorokom typu Šimečka a jeho progresívna, nevzdelaná a prefetovaná úderka. Títo ľudia soôsobia Slovensku akurát veľké nešťastie. Opýtajme sa Šimečku, ako skončila jeho toľko ospevovaná progresívno-demokratická československá štátnosť? Nemajúc ochranu ruského brata, stala sa obeťou anglo-saských záujmov. Územie naivne zmýšľajúcich slniečkarskych politikov si medzi sebou rozdelili okolité mocnosti. Fakt, že Šimečka dnes vôbec môže hovoriť o nejakej slovenskej štátnosti, je vyslovene iba dôsledkom ruskej ochrany. Nebyť tých Rusov, dnes by si, Šimečka, hovoril o veľkom hovne.

One thought on “Progresívne magorenie o pôvode Slovákov

  1. Je smutné, že podľa Progresívcov Slováci ako národ pred vznikom ČsR neexistovali. Podľa nich nemajú Slováci staršie dejiny, a tým vymazávajú z dejín národ a jeho činovníkov zo staršej minulosti. Je to podobné, ako keby sa Gréci zriekli svojej helénskej minulosti, a dejiny svojho národa by začali písať až od oslobodenia sa Grécka z pod tureckej nadvlády. Od takéhoto postoja je iba krok k tomu, aby Progresívci pristúpili na hru šovinistických maďarónov a začali tvrdiť, že Slováci sa na svojom území objavili ako privandrovalci až v 15.-16. storočí, a teda ukradli zem Maďarom ako kosovskí Albánci Srbom. A teda ani nemajú morálne právo na svoju existenciu…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *